NIGHT-HALT Dormitory

Ahmedabad
NIGHT-HALT Dormitory Öne Çıkan Resim
NIGHT-HALT Dormitory Dış Mekan
NIGHT-HALT Dormitory İç Mekan
NIGHT-HALT Dormitory İç Mekan
NIGHT-HALT Dormitory İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
NIGHT-HALT Dormitory
Next to GNFC Infotower, SG Highway Santanu Complex, Bodakdev , Ahmedabad

Ahmedabad (Bodakdev) bölgesindeki NIGHT-HALT Dormitory misafirlere Gulmohar Park Alışveriş Merkezi ve The Vithalbhai Patel Bhawan ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Ahmedabad Havaalanı Yolu ile 7,6 mi (12,3 km) ve Vastrapur Lake ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

53 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
City Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x