Nid's Bungalows

Güney Tayland, Bo Put
Nid's Bungalows Genel
Nid's Bungalows Öne Çıkan Resim
Nid's Bungalows Dış Mekan
Nid's Bungalows Dış Mekan
Nid's Bungalows Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Nid's Bungalows
3/173 Moo 2 T.Bophut Güney Tayland, Bo Put

Nid's Bungalows konaklamanızda Koh Samui bölgesinde, golf sahasına yakın, Chaweng Thai Boks Stadyumu yakınında Phetch Buncha Tayland Boksu Stadı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Samui Merkez Festivali ile 1,8 km (1,1 mi) ve Bangkok Hastanesi Samui ile 2,5 km (1,6 mi) mesafede.

Nid's Bungalows misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

23 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x