Nianna Luxurious Villa

Cornwall County, Montego Bay
Nianna Luxurious Villa Genel
Nianna Luxurious Villa Genel
Nianna Luxurious Villa Genel
Nianna Luxurious Villa Öne Çıkan Resim
Nianna Luxurious Villa Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Nianna Luxurious Villa
57 Cottonwood Road Spring Farm Cornwall County, Montego Bay

Bu apart otel konaklamanızda Montego Körfezi bölgesinde, Montego Bay Kongre Merkezi ile 3,9 km (2,4 mi) ve Doctor's Cave Plajı ile 12,1 km (7,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Civic Centre ile 13,6 km (8,5 mi) ve Montego Körfezi Marin Parkı ile 13,8 km (8,6 mi) mesafede.

Oteldeki 4 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x