Niabelo Villa

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Niabelo Villa Öne Çıkan Resim
Niabelo Villa Dış Mekan
Niabelo Villa İç Mekan
Niabelo Villa Oda Manzaraları
Niabelo Villa Oda Manzaraları
Image More +162 fotoğraf
Niabelo Villa
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Niabelo Villa misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kamari Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Antik Thira ile 2,1 mi (3,4 km) ve Athinios Limanı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Teras (Niabelo Villa 2)
Superior
Superior Apart Daire, Bahçe Manzaralı (Niabelo Villa 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x