Nhat Minh Hotel

La Gi
Nhat Minh Hotel Genel
Nhat Minh Hotel Genel
Nhat Minh Hotel Öne Çıkan Resim
Nhat Minh Hotel Dış Mekan
Nhat Minh Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Nhat Minh Hotel
373 Thong Nhat Street Tan Thien Ward , La Gi

Nhat Minh Hotel misafirlere La Gi bölgesinde, okyanus kıyısında ve Seafood Market ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ho Tram Plajı ile 30,4 mi (49 km) ve White Sand Dunes of Ham Tan ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Nhat Minh Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x