NH Puebla Finsa

Puebla
NH Puebla Finsa Genel
NH Puebla Finsa Genel
NH Puebla Finsa Genel
NH Puebla Finsa Genel
NH Puebla Finsa Genel
Image More +43 fotoğraf
NH Puebla Finsa
Av. Moratilla 132-1 Rancho Moratilla , Puebla

Puebla bölgesindeki NH Puebla Finsa konaklamanızda, Paseo de Los Gigantes Parkı ve FINSA Sanayi Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Angelopolis Ticaret Merkezi ile 6,3 mi (10,1 km) ve Val´Quirico ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 138 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Puebla bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2734 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda (Extra Bed 3 adults)
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda (Extra Large)
Room
Standard Oda (Extra Bed 2 adults + 1 child)
Room
Family Oda (2 adults + 2 child)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x