NH Essen

(bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Essen
NH Essen Genel
NH Essen Genel
NH Essen Genel
NH Essen Genel
NH Essen Genel
Image More +42 fotoğraf
NH Essen
Am Porscheplatz 9 (bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Essen

NH Essen misafirlere Essen (Stadtbezirke I) bölgesinde, Duisburg-Essen Üniversitesi yakınında ve Dom ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zollverein Kömür Madeni Dünya Mirası Bölgesi ile 3 mi (4,9 km) ve Messe Essen ile 3,8 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

182 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda
Superior
Superior XL
Family
Family Oda
Family
Family Room 2 Adults + 1 Child
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x