Ngeluwungan Boutique Villa

Lesser Sunda Islands, Pererenan
Ngeluwungan Boutique Villa Genel
Ngeluwungan Boutique Villa Öne Çıkan Resim
Ngeluwungan Boutique Villa Dış Mekan
Ngeluwungan Boutique Villa Dış Mekan
Ngeluwungan Boutique Villa Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Ngeluwungan Boutique Villa
Jl. Pantai Pererenan 99 Lesser Sunda Islands, Pererenan

Canggu bölgesindeki Ngeluwungan Boutique Villa misafirlere okyanus kıyısında, Pererenan Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Echo Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Legian Plajı ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 1 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (4 King Bed + 2 Queen Bed)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda (Superior Queen)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x