Newlands B&B

West Melton
Newlands B&B Öne Çıkan Resim
Newlands B&B Dış Mekan
Newlands B&B Dış Mekan
Newlands B&B Dış Mekan
Newlands B&B Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Newlands B&B
1566 West Coast Road , West Melton

Newlands B&B konaklamanızda West Melton bölgesinde, Larcomb Vineyard ile 14 km (8,7 mi) ve Orana Doğal Hayat Parkı ile 17,6 km (10,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel International Antarctic Centre ile 21,9 km (13,6 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda DVD oynatıcı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x