Newcastle Studios by Estia

Malia
Newcastle Studios by Estia Öne Çıkan Resim
Newcastle Studios by Estia Dış Mekan
Newcastle Studios by Estia Dış Mekan
Newcastle Studios by Estia Dış Mekan
Newcastle Studios by Estia Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Newcastle Studios by Estia
Omirou 30 , Malia

Hersonissos bölgesindeki Newcastle Studios by Estia misafirlere eğlence bölgesinde, Malia Sarayı ve Acqua Plus Water Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Lychnostatis ile 10 km (6,2 mil) ve Star Beach Water Park ile 10,5 km (6,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 23 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 3 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x