New White House

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
New White House Öne Çıkan Resim
New White House Dış Mekan
New White House Dış Mekan
New White House Dış Mekan
New White House Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
New White House
157 A1, Amashi Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Aluthgama bölgesindeki New White House misafirlere deniz kıyısında, Moragalla Plajı ve Kande Vihare Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Bentota Plajı ile 3,1 km (2 mi) ve Brief Bahçesi, Bevis Bawa ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x