New Reiter Hotel

North Adriatic Coast, Venedik
New Reiter Hotel Genel
New Reiter Hotel Genel
New Reiter Hotel Genel
New Reiter Hotel Öne Çıkan Resim
New Reiter Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
New Reiter Hotel
Granviale Santa Maria Elisabetta 57 North Adriatic Coast, Venedik

New Reiter Hotel size Venedik merkezinde, Lungomare d'Annunzio Plajı ile 4 dakika yürüyüş ve Lido di Venezia ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Mark's Meydanı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Rialto Köprüsü ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Al Cavaliere yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

23 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x