New Kingston Guest Apartments at Abbey

Surrey County, Saint Andrew Parish
New Kingston Guest Apartments at Abbey Öne Çıkan Resim
New Kingston Guest Apartments at Abbey Dış Mekan
New Kingston Guest Apartments at Abbey İç Mekan
New Kingston Guest Apartments at Abbey Oda Manzaraları
New Kingston Guest Apartments at Abbey Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
New Kingston Guest Apartments at Abbey
44 Trafalgar Road New Kingston Surrey County, Saint Andrew Parish

Bu apart daire misafirlere Kingston merkezinde, Peter Tosh Müzesi ve Pantry Playhouse ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Bob Marley Müzesi ile 1,2 mi (2 km) ve Centre Stage Theatre binası ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 50-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x