New King Hotel BAKU

Absheron Region, Bakü
New King Hotel BAKU Genel
New King Hotel BAKU Genel
New King Hotel BAKU Genel
New King Hotel BAKU Genel
New King Hotel BAKU Genel
Image More +78 fotoğraf
New King Hotel BAKU
Salyan Sossesi 14-2 Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki New King Hotel BAKU misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Hazar Denizi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Merkez Botanik Bahçesi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bakü Kristal Salonu ile 6,5 mi (10,4 km) ve Azerbaycan Halı Müzesi ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 24 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, 24 saat açık sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Family Stüdyo Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x