Nevers Hôtel

Burgonya, Nevers
Nevers Hôtel Öne Çıkan Resim
Nevers Hôtel İç Mekan
Nevers Hôtel Kahvaltı
Nevers Hôtel Kahvaltı
Nevers Hôtel Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Nevers Hôtel
28 rue du Petit Mouesse Burgonya, Nevers

Nevers bölgesindeki Nevers Hôtel konaklamanızda, Loire Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve St-Etienne Kilisesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Palais Ducal ile 0,8 mi (1,4 km) ve Tour Goguin ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x