Nest Tulum

Zona Hotelera
Nest Tulum Genel
Nest Tulum Öne Çıkan Resim
Nest Tulum Dış Mekan
Nest Tulum Dış Mekan
Nest Tulum Dış Mekan
Image More +179 fotoğraf
Nest Tulum
Carretera Tulum- Boca Paila Km 9.5 Zona Hotelera , Zona Hotelera

Nest Tulum konaklamanızda Tulum bölgesinde, Sian Ka'an Biyosfer Koruma Alanı ile 1,2 km (0,7 mi) ve SFER IK Müzesi ile 5 km (3,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tulum Ulusal Parkı ile 5,9 km ve Las Palmas Halk Plajı ile 7,1 km mesafede.

Restoranda Nest Tulum misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, Okyanus Manzaralı
Tulik
Tulik A Room
Tower
Tower A Room
Villa
Villa
Room
Jungle View Room
Room
Tulik B Room
Room
Garden Suite
Room
Tower B Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x