Neset Skydsstasjon

Doğu Norveç, Flesberg
Neset Skydsstasjon Genel
Neset Skydsstasjon Genel
Neset Skydsstasjon Dış Mekan
Neset Skydsstasjon Dış Mekan
Neset Skydsstasjon Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Neset Skydsstasjon
2733 Numedalsvegen Doğu Norveç, Flesberg

Flesberg bölgesindeki Neset Skydsstasjon konaklamanızda, Fagerfjell Skisenter ile 9,1 mi (14,7 km) ve Rollag Bygdetun ile 15,5 mi (25 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Rollag Stave Kilisesi ile 15,7 mi (25,3 km) ve Trillemarka Doğa Koruma Alanı ile 17,2 mi (27,7 km) mesafede.

Neset Skydsstasjon misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Kulübe
Basic
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x