Nero D'Avorio Aparthotel & SPA

Rimini Coast, Miramare
Nero D'Avorio Aparthotel & SPA Genel
Nero D'Avorio Aparthotel & SPA Genel
Nero D'Avorio Aparthotel & SPA Öne Çıkan Resim
Nero D'Avorio Aparthotel & SPA Dış Mekan
Nero D'Avorio Aparthotel & SPA Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Nero D'Avorio Aparthotel & SPA
Via Cavalieri di Vittorio Veneto 10 Miramare Rimini Coast, Miramare

Nero D'Avorio Aparthotel & SPA konaklamanızda Rimini bölgesinde, havaalanı yakınında, Beach Village di Riccione ve Fiabilandia ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Riccione Havuzu ve Stadyumu ile 3 km (1,8 mi) ve Aquafan ile 5,8 km (3,6 mi) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Suite)
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x