Neo Classic Condo

Orta Vietnam, Da Nang
Neo Classic Condo Genel
Neo Classic Condo Öne Çıkan Resim
Neo Classic Condo Dış Mekan
Neo Classic Condo Dış Mekan
Neo Classic Condo Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Neo Classic Condo
120 Vo Nguyen Giap Son Trà Orta Vietnam, Da Nang

Neo Classic Condo size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Pham Van Dong Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Han River ile 2,2 mi (3,5 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Plaj Manzaralı
Room
Superior Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x