Nendaz Otelleri Ara

En uygun Nendaz otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Nendaz otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Nendaz Hakkında

İsviçre'nin güneyinde doğayla bütünleşmiş bir şehir olan Nendaz, Avrupa'nın önemli kayak merkezlerinden birisi. Sahip olduğu müthiş Alp Dağları manzarasıyla dikkat çeken şehir yeni başlayanlardan profesyonellere kadar herkes için uygun kayak ve snowboard parkurlarına sahip. Kış sporlarının yanı sıra trekking, tırmanış ve dağ bisikleti de Nendaz'da yapılan popüler sporlardan.

Yaklaşık yetmiş yıl önce inşa edilen Cleuson Barajı, turkuaz rengi suları ve etrafını çevreleyen dağ manzarası ile özellikle bahar ve yaz aylarında ziyaret edilesi yerlerden.

Nendaz'da her yıl temmuz ayında Uluslararası Alp Bonuz Festivali düzenleniyor ve festival birçok etkinlik ve gösteriye ev sahipliği yapıyor. Her sene ağustos ayında yapılan, 131 kilometrelik parkuru ve 4600 metre yükseklik farkı ile dünyanın en uzun ve en zorlu dağ bisikleti yarışı kabul edilen Grand Raid Nendaz'dan geçiyor.

Nendaz sıcak bir şehir olmamasına ve yıl boyunca yağmur almasına rağmen güneşli bir havaya sahip. Kış aylarında sıcaklık -1 derece civarındayken yaz aylarında sıcaklık ortalama 16-17 derece civarında ölçülüyor.