Nemea Appart'hôtel Nice Riviera

Nice Semti, Nice
Nemea Appart'hôtel Nice Riviera Genel
Nemea Appart'hôtel Nice Riviera Öne Çıkan Resim
Nemea Appart'hôtel Nice Riviera Dış Mekan
Nemea Appart'hôtel Nice Riviera Kahvaltı
Nemea Appart'hôtel Nice Riviera Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Nemea Appart'hôtel Nice Riviera
373 Prom. des Anglais Nice Semti, Nice

Nemea Appart'hôtel Nice Riviera misafirlere Nice (L'Arenas) bölgesinde, Promenade des Anglais ve Phoenix Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Massena Meydanı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Monte Carlo Formula 1 Parkuru ile 21 mi (33,8 km) mesafede.

Nemea Appart'hôtel Nice Riviera misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 5.30 ve 11.00, hafta sonu 5.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 119 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Stüdyo
Classic
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x