Nelly's Inn

Dar es Salaam
Nelly's Inn Öne Çıkan Resim
Nelly's Inn Dış Mekan
Nelly's Inn Yerinde Yemek
Nelly's Inn Oda Düzeni
Nelly's Inn Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Nelly's Inn
Kawe Mbezi Beach along Old Bagamoyo Rd Near Zena Kawawa Residence Pweza St , Dar es Salaam

Nelly's Inn misafirlere Dar es Salaam (Mikocheni) bölgesinde, Msasani Körfezi Plajı yakınında ve Lugalo Golf Sahası ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nafasi Art Space ile 1,7 mi (2,8 km) ve Mbezi Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Nelly's Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x