Nektar Beach Hotel

Kato Stalos
Nektar Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Nektar Beach Hotel Dış Mekan
Nektar Beach Hotel Dış Mekan
Nektar Beach Hotel Dış Mekan
Nektar Beach Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Nektar Beach Hotel
Kato Stalos , Kato Stalos

Nektar Beach Hotel misafirlere Hanya bölgesinde, plajda, Stalos Plajı yakınında ve Kalamaki Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Agia Marinası Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Platanias Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x