Nefeli Beach Hotel

Argassi
Nefeli Beach Hotel Genel
Nefeli Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Nefeli Beach Hotel Dış Mekan
Nefeli Beach Hotel Dış Mekan
Nefeli Beach Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Nefeli Beach Hotel
Argassi , Argassi

Nefeli Beach Hotel misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Ionian Sea yakınında ve Argassi Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Zakynthos Limanı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Kalamaki Plajı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda Nefeli Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Oda, Havuz Kenarı (semi-basement)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x