Ndiza Lodge & Cabanas

St. Lucia
Ndiza Lodge & Cabanas Genel
Ndiza Lodge & Cabanas Genel
Ndiza Lodge & Cabanas Genel
Ndiza Lodge & Cabanas Genel
Ndiza Lodge & Cabanas Genel
Image More +122 fotoğraf
Ndiza Lodge & Cabanas
153 Hornbill Street , St. Lucia

Ndiza Lodge & Cabanas misafirlere St. Lucia bölgesinde, okyanus kıyısında, iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve The Gallery-St Lucia ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Themba's Birding & Eco-tours ile 0,7 mi (1,1 km) ve St. Lucia Estuary Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Standard and Twin ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Dağ Evi, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x