NDC Resort

Selebes (sulavesi), Manado
NDC Resort Dış Mekan
NDC Resort Dış Mekan
NDC Resort Dış Mekan
NDC Resort Yerinde Yemek
NDC Resort Yerinde Yemek
Image More +65 fotoğraf
NDC Resort
Jl. Lingkungan 4 Selebes (sulavesi), Manado

Manado bölgesindeki NDC Resort konaklamanızda, Ban Hin Kiong ile 3,5 mi (5,7 km) ve Kienteng Ban Hian Kong ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel I.R Soekarno Köprüsü ile 3,6 mi (5,8 km) ve Kalimas Limanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Loki Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 122 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Duplex Suite Lake View
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe King Room, Lake View
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Twin Room, Lake View
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x