Ndalem Sarengat

Kraton
Ndalem Sarengat Genel
Ndalem Sarengat Genel
Ndalem Sarengat Genel
Ndalem Sarengat Genel
Ndalem Sarengat Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Ndalem Sarengat
Jalan Gamelan Lor No 20 , Kraton

Yogyakarta (Merkez Yogyakarta) bölgesindeki Ndalem Sarengat misafirlere Sonobudoyo Müzesi ve Malioboro Sokağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Yogyakarta Sarayı ile 1,6 km (1 mil) ve Malioboro Alışveriş Merkezi ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x