Nazeki Villa

Lesser Sunda Islands, Ungasan
Nazeki Villa Genel
Nazeki Villa Öne Çıkan Resim
Nazeki Villa Dış Mekan
Nazeki Villa Dış Mekan
Nazeki Villa Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Nazeki Villa
Jalan Raya Bali Cliff No.89 Lesser Sunda Islands, Ungasan

Ungasan bölgesindeki Nazeki Villa misafirlere Melasti Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan villa Pandawa Plajı ile 4 km (2,5 mi) ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile 7,7 km (4,8 mi) mesafede.

Nazeki Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Design Villa, 4 Yatak Odası, Mutfak, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x