Navro Beach Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Navro Beach Resort Öne Çıkan Resim
Navro Beach Resort Dış Mekan
Navro Beach Resort Dış Mekan
Navro Beach Resort Yerinde Yemek
Navro Beach Resort Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Navro Beach Resort
No 40, Beach Road Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Navro Beach Resort misafirlere Panadura bölgesinde, plajda ve Panadura Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Wadduwa Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Pothupitiya Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x