Natwange Backpackers

Lusaka
Natwange Backpackers Genel
Natwange Backpackers Genel
Natwange Backpackers Genel
Natwange Backpackers Genel
Natwange Backpackers Genel
Image More +34 fotoğraf
Natwange Backpackers
20 Kariba, Kalundu , Lusaka

Natwange Backpackers konaklamanızda Lusaka bölgesinde, Lusaka Ulusal Müzesi ile 6 km (3,7 mi) ve Özgürlük Heykeli ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Independence Stadyumu ile 7 km (4,4 mil) ve Lusaka City Market ile 7,2 km (4,5 mil) mesafede.

Restoranda Natwange Backpackers misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel atlama havuzu bulunan 8 odamız vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Üç
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x