NATURION Hotel Hinterzarten

High Black Forest, Hinterzarten
NATURION Hotel Hinterzarten Öne Çıkan Resim
NATURION Hotel Hinterzarten Dış Mekan
NATURION Hotel Hinterzarten Dış Mekan
NATURION Hotel Hinterzarten İç Mekan
NATURION Hotel Hinterzarten İç Mekan
Image More +118 fotoğraf
NATURION Hotel Hinterzarten
Sonnenbühlweg 6 High Black Forest, Hinterzarten

NATURION Hotel Hinterzarten misafirlere Hinterzarten merkezinde, Southern Black Forest Nature Park yakınında ve Oyuncak Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Badeparadies Schwarzwald ile 4,2 mi (6,8 km) ve Titisee Gölü ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Hinterzarten bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 172 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Tepe Manzaralı
Classic
Classic Oda, Tepe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, Tepe Manzaralı
Room
Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x