Nature Safari Resort

Thakudwara
Nature Safari Resort Genel
Nature Safari Resort Öne Çıkan Resim
Nature Safari Resort Dış Mekan
Nature Safari Resort Dış Mekan
Nature Safari Resort Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Nature Safari Resort
Thakurdwara Bardia National Park , Thakudwara

Thakudwara bölgesindeki Nature Safari Resort konaklamanızda, Karnali Köprüsü ile 11,3 mi (18,2 km) ve Bardia Kraliyet Ulusal Parkı ile 20,5 mi (33,1 km) mesafede olacaksınız.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x