Nature Safari By Hotel The Canopy

Narayani Zone
Nature Safari By Hotel The Canopy Genel
Nature Safari By Hotel The Canopy Öne Çıkan Resim
Nature Safari By Hotel The Canopy Dış Mekan
Nature Safari By Hotel The Canopy Dış Mekan
Nature Safari By Hotel The Canopy Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Nature Safari By Hotel The Canopy
Sauraha , Narayani Zone

Nature Safari By Hotel The Canopy misafirlere Sauraha (Tharu Villages) bölgesinde, Tharu Cultural Museum ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Chitwan Ulusal Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wildlife Display & Information Centre ile 2,2 mi (3,6 km) ve Bis Hazari Lake ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Kır Evi, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x