Naturale Guest House

Lembongan Adası
Naturale Guest House Öne Çıkan Resim
Naturale Guest House Dış Mekan
Naturale Guest House Dış Mekan
Naturale Guest House Kahvaltı
Naturale Guest House Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Naturale Guest House
Jungutbatu, Nusa Lembongan , Lembongan Adası

Naturale Guest House misafirlere Lembongan Adası (Mantar Körfezi) bölgesinde, Mantar Körfezi Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pura Segara Desa Pekraman Lembongan ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Puncak Sari Temple ile 0,7 mi (1,1 km) ve Gala-Gala Yeraltı Evi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda Naturale Guest House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x