National Park Hotel & Spa

Apennine Mountains, Cotronei
National Park Hotel & Spa Genel
National Park Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
National Park Hotel & Spa Dış Mekan
National Park Hotel & Spa Dış Mekan
National Park Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
National Park Hotel & Spa
Piazzale Seggiovia, Village Palumbo Sila Apennine Mountains, Cotronei

Cotronei bölgesindeki National Park Hotel & Spa konaklamanızda, Palumbosila Ski Resort ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ampollino Lake ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sila Ulusal Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Antonio Garcea Turizm Danışma Merkezi ile 17,2 mi (27,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

44 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Elite
Elite Süit
Family
Family Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x