Nasu Ichiya Hotel

Shutoken, Yumoto
Nasu Ichiya Hotel Öne Çıkan Resim
Nasu Ichiya Hotel Yerinde Yemek
Nasu Ichiya Hotel Ryokan Tesisleri
Nasu Ichiya Hotel Ryokan Tesisleri
Nasu Ichiya Hotel Ryokan Tesisleri
Image More +7 fotoğraf
Nasu Ichiya Hotel
204-14 Yumoto Nasu-gun Shutoken, Yumoto

Nasu bölgesindeki Nasu Ichiya Hotel konaklamanızda, Fujishiro Seiji Müzesi ve Nasu Buggy Park ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Nasu Highland Parkı ile 3,8 mi (6 km) ve Nasu Animal Kingdom (Hayvanat Bahçesi) ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Wa Dining Shikisai, Nasu Ichiya Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kaplıca gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Japanese Style)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style, Tatami Area)
Room
Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x