Nash Haus Hotel

Nashville
Nash Haus Hotel Genel
Nash Haus Hotel Öne Çıkan Resim
Nash Haus Hotel İç Mekan
Nash Haus Hotel İç Mekan
Nash Haus Hotel Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Nash Haus Hotel
412 Royal Pkwy , Nashville

Nash Haus Hotel misafirlere Nashville bölgesinde, havaalanı yakınında, Grand Ole Opry ve Nissan Stadı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vanderbilt University ile 8,4 mi (13,5 km) ve Country Music Şöhret K. ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için NASH HAUS BAR & GRILL ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 110 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x