Narciso Luxury Suites

Thrace, Tasos
Narciso Luxury Suites Dış Mekan
Narciso Luxury Suites Dış Mekan
Narciso Luxury Suites Dış Mekan
Narciso Luxury Suites Dış Mekan
Narciso Luxury Suites Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Narciso Luxury Suites
Skala Prinou Thrace, Tasos

Narciso Luxury Suites misafirlere Tasos bölgesinde, deniz kıyısında, Ormos Prinou Halk Plajı ve Ilio Mare ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil parkı Dasýllio ile 0,6 mi (1 km) ve Prinos Limanı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Narciso Restaurant misafirlere havuz kenarı lokanta keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler açık özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Suite, Outdoor Hot Tub
Elite
Elite VIP Suite, Outdoor Hot Tub
Deluxe
Deluxe Suite, Outdoor Hot Tub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x