Naranjos Resort Menorca

S'Algar
Naranjos Resort Menorca Genel
Naranjos Resort Menorca Genel
Naranjos Resort Menorca Genel
Naranjos Resort Menorca Genel
Naranjos Resort Menorca Genel
Image More +38 fotoğraf
Naranjos Resort Menorca
Avenida Tercera, 19 , S'Algar

Sant Lluis bölgesindeki Naranjos Resort Menorca misafirlere deniz kıyısında, S'Espenyador ve Cala Rafalet 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Cala Alcaufar ile 1,4 mi (2,2 km) ve Playa Caló Roig ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x