Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull

Nanchang
Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull Genel
Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull Genel
Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull Öne Çıkan Resim
Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull Dış Mekan
Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull
No.552, Erqi South Road , Nanchang

Nanchang (Xihu) bölgesindeki Narada Boutique hotel Nanchang Red Bull misafirlere Bayi Meydanı ve August 1st Nanchang Uprising Memorial Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel August 1st Nanchang Uprising Monument ile 1 mi (1,7 km) ve Nanchang New Fourth Army Site ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için SSAW Private Cuisine restoranı ideal, bu restoran Çin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

195 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x