Napoliday

Napoli
Napoliday Öne Çıkan Resim
Napoliday Dış Mekan
Napoliday Dış Mekan
Napoliday Dış Mekan
Napoliday İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Napoliday
Via Santa Maria A Cappella Vecchia 11 Pi , Napoli

Napoliday size Napoli merkezinde, Via Chiaia ve Piazza del Plebiscito ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castel dell'Ovo ile 1,5 mi (2,4 km) ve Molo Beverello Limanı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Exclusive Apart Daire, Küçük Mutfak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Panoramic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Panoramic Apart Daire, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x