Napoli Great View B&B

Napoli
Napoli Great View B&B Öne Çıkan Resim
Napoli Great View B&B Dış Mekan
Napoli Great View B&B Dış Mekan
Napoli Great View B&B İç Mekan
Napoli Great View B&B İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Napoli Great View B&B
Via Guglielmo Melisurgo 15 , Napoli

Napoli Great View B&B Napoli merkezinde, Molo Beverello Limanı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Galleria Umberto ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Teatro di San Carlo ile 1 km (0,6 mil) ve Kraliyet Sarayı ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 12.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x