Naoussa

Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa
Naoussa Genel
Naoussa Öne Çıkan Resim
Naoussa Dış Mekan
Naoussa Dış Mekan
Naoussa Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Naoussa
Naoussa Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa

Paros bölgesindeki Naoussa misafirlere ana cadde üzerinde, Frenk Kalesi ve Santa Maria Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Monastiri Plajı ile 4,6 km (2,9 mi) ve Kelebek Vadisi ile 13,6 km (8,5 mi) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 18 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (Triple)
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x