Nanu Beach Resort and Spa

Fatona
Nanu Beach Resort and Spa Genel
Nanu Beach Resort and Spa Genel
Nanu Beach Resort and Spa Genel
Nanu Beach Resort and Spa Genel
Nanu Beach Resort and Spa Genel
Image More +58 fotoğraf
Nanu Beach Resort and Spa
Betalbatim Beach Salcete , Fatona

Betalbatim bölgesindeki Nanu Beach Resort and Spa konaklamanızda, Colva Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Gün Batımı Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Benaulim Plajı ile 3,6 mi (5,9 km) ve Varca Plajı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sea Shell ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için LCD televizyon olan 92 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x