Nantra Thongson Bay Resort & Villas

Güney Tayland, Bo Put
Nantra Thongson Bay Resort & Villas Genel
Nantra Thongson Bay Resort & Villas Öne Çıkan Resim
Nantra Thongson Bay Resort & Villas Dış Mekan
Nantra Thongson Bay Resort & Villas Dış Mekan
Nantra Thongson Bay Resort & Villas Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Nantra Thongson Bay Resort & Villas
12/89 Moo 5, Plai Laem Soi 7 Bophut, Thongson Bay Güney Tayland, Bo Put

Nantra Thongson Bay Resort & Villas misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Laem Samrong ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 3,7 mi (6 km) ve Lamai Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Studio Ocean View
Room
Deluxe Studio Garden View
Room
One Bedroom Apartment Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x