Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma

Guanzhong Ovası, Nanjing
Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma Öne Çıkan Resim
Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma Dış Mekan
Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma Dış Mekan
Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma İç Mekan
Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma
No.100 Zhongshan Road, Xuanwu District Guanzhong Ovası, Nanjing

Nanjing Kaibin Apartment Zhujianglu Muma misafirlere Nanjing (Xuan Wu) bölgesinde, Nanjing Kütüphanesi ve Güney Doğu Üniversitesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nankin Başkanlık Sarayı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Xu Bahçesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire (Fashion)
Room
Apart Daire (with computer)
Room
Family Apart Daire
Room
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x