Nana Swiss House Beach Resort

Accra
Nana Swiss House Beach Resort Öne Çıkan Resim
Nana Swiss House Beach Resort Dış Mekan
Nana Swiss House Beach Resort İç Mekan
Nana Swiss House Beach Resort İç Mekan
Nana Swiss House Beach Resort Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Nana Swiss House Beach Resort
No.113/4 Beach drive Nungua , Accra

Accra bölgesindeki Nana Swiss House Beach Resort konaklamanızda, Texpo Market ve Teshie Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Labadi Plajı ile 6,2 mi (10 km) ve The Junction Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Master)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x