Namu Guesthouse

Gyeongju
Namu Guesthouse Öne Çıkan Resim
Namu Guesthouse Dış Mekan
Namu Guesthouse Dış Mekan
Namu Guesthouse Dış Mekan
Namu Guesthouse Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Namu Guesthouse
25, Wonhwa-ro 52beon-gil , Gyeongju

Gyeongju bölgesindeki Namu Guesthouse konaklamanızda, Hwangnidan-gil Yolu ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Shilla Daejong ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Donggung Sarayı ve Wolji Gölü ile 1,3 mi (2,1 km) ve Bomun Gölü ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Traditional Ondol Room)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x