Namiaru Surf Studio

Toucheng
Namiaru Surf Studio Öne Çıkan Resim
Namiaru Surf Studio Dış Mekan
Namiaru Surf Studio Banyo Tipleri
Namiaru Surf Studio Banyo Tipleri
Namiaru Surf Studio Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Namiaru Surf Studio
No. 8, Lane 668, Section 2 Huanzhen East Road , Toucheng

Toucheng bölgesindeki Namiaru Surf Studio misafirlere plaj yakınında, Lanyang Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Toucheng Eski Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Jiaosi Kaplıcaları ile 4,9 mi (7,9 km) ve Toucheng Sahil Orman Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları mevcuttur. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x