Nam Cuong Nam Dinh Hotel

Kuzey Vietnam, Nam Dinh
Nam Cuong Nam Dinh Hotel Genel
Nam Cuong Nam Dinh Hotel Genel
Nam Cuong Nam Dinh Hotel Genel
Nam Cuong Nam Dinh Hotel Genel
Nam Cuong Nam Dinh Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Nam Cuong Nam Dinh Hotel
538 Tran Hung Dao, Loc Vuong Kuzey Vietnam, Nam Dinh

Nam Dinh bölgesindeki Nam Cuong Nam Dinh Hotel konaklamanızda Den Tran ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Thien Truong Stadium ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Tam Coc Bich Dong ile 23,7 mi (38,2 km) ve Nam Dịnh Flag Tower ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 166 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Süit
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x